Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση, με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή μέσω paypal. Επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. 

2. Πώς θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Οι παραγγελίες στέλνονται μέσω της ACS courier στα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. 

3. Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής είναι €4.99 για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελία άνω των €70 τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

4. Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης;

Εντός Αττικής 1-2 εργάσιμες

Υπόλοιπη Ελλάδα  2-5 εργάσιμες

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε επιλέξει δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται 3-8 εργάσιμες ημέρες

5. Ποιοι είναι οι όροι και η διαδικασία της επιστροφής;

Μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα μια επιστροφή. Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση (παραγγελία), εντός 14 ημερών από την παράδοση των ειδών και να μας επιστρέψετε όλα τα είδη της παραγγελίας, με δικά σας έξοδα, εντός 14 ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε (μέσω email, τηλεφώνουκ.λ.π ή δελτίου επιστροφής). Παρακαλούμε διατηρείστε την απόδειξη επιστροφής.

 Εμείς, εντός 14 ημερών από τότε που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε με πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας, αν την χρησιμοποιήσατε, ή με κατάθεση στον λογαριασμό σας( θα πρέπει να μας δώσετε το IBAN με  email στο hellotinypaws@yahoo.com). Δικαιούμαστε να παρακρατήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρι να παραλάβουμε τα είδη ή να λάβουμε απόδειξη της επιστροφής αυτών (όποιο συμβεί πρώτο). Φέρετε ευθύνη για μείωση της αξίας των ειδών λόγω χειρισμού μη απαραίτητου για τη δοκιμή τους. Το αγαθό πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε, εντός 14 ημερών από την παράδοση των ειδών, να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε είδος της παραγγελίας με άλλο.

Στείλτε την επιστροφή σας προς:

Tiny Paws – ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΜΑΤΩΝ LOGISTICS PLUS Δ. Σολωμού 56 14234 Νέα Ιωνία.

Παρακαλούμε εσωκλείστε στο δέμα το  δελτίο υπαναχώρησης  ή σημείωμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την παραγγελία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και οδηγίες για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση με άλλο είδος.

Εύκολος τρόπος επιστροφής: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να παραδώσετε τα επιστρεφόμενα είδη στο πλησιέστερο κατάστημα ACS COURIER. Για την εξυπηρέτηση σας, είναι απαραίτητο να εσωκλείετε στο επιστρεφόμενο δέμα συμπληρωμένη τη Δήλωση  Υπαναχώρησης – κατεβάστε την εδώ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

6. Πρέπει να είμαι εγγεγραμμένος χρήστης για να πραγματοποιήσω παραγγελία ή προσφέρεται guest checkout; 

Δεν χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος χρήστης για να κάνετε μια παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Παρόλα αυτά προτείνουμε να κάνετε εγγραφή καθώς με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε προνόμια και προσφορές ενώ τα στοιχεία σας αποθήκευονται και δεν χρειάζεται να τα ξανακαταχωρήσετε σε μελλοντική αγορά. 

7. Έχετε φυσικό κατάστημα;

 Προς το παρόν διαθέτουμε μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα.

8. Από που έρχονται τα είδη του Tiny Paws;

Η έδρα της εταιρείας μας είναι στην Ν. Μάκρη Αττικής και οι αποθήκες μας στην Ν. Ιωνία από όπου και στέλνονται οι παραγγελίες σας. Τα προϊόντα μας προέρχονται κατά βάση από Έλληνες προμηθευτές αλλά και από προμηθευτές του εξωτερικού.