Αποστολες

Μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας μου;
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου λαμβάνεις ένα email επιβεβαίωσης και λίγο αργότερα ένα email  που περιλαμβάνει έναν σχετικό σύνδεσμο ώστε να παρακολουθήσεις την πορεία της.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 10-25 εργάσιμες ημέρες. Οι αποστολές γίνονται από διάφορες συνεργατικές αποθήκες σε όλο τον κόσμο (Αμερική, Αγγλία, Κίνα, Ε.Ε - όχι από την Ελλάδα) και αναλόγως των προϊόντων ενδέχεται να παραλάβετε σε πολλαπλά δέματα. 

Στην περίπτωση που η παράδοση έχει καθυστερήσει περισσότερο από το παραπάνω διάστημα, στείλε μας email στο info@lovetinypaws.com ή μήνυμα στο facebook page μας.

Πού απευθύνομαι σε περίπτωση προβλήματος με την παραγγελία μου; 
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σου, στείλε μας email στο: info@lovetinypaws.com ή μήνυμα στο facebook page μας 

Υπάρχει περίπτωση να περάσει από το τελωνείο η παραγγελία μου;

Τα περισσότερα δέματα μας στέλνονται από αποθήκες οι οποίες βρίσκονται εκτός Ε.Ε., οπότε θα περάσουν από τελωνειακό έλεγχο. Λόγω του τρόπου αποστολής μας, δεν έχει ζητηθεί ποτέ σε πελάτη να πληρώσει δασμούς.

Τα δέματα τα οποία στέλνονται από την Ελλάδα και την Ε.Ε. δεν θα περάσουν από τελωνειακό έλεγχο.

Η παραμονή στο τελωνείο, καθώς και όλες οι υποχρεώσεις που προκύπτουν είναι υποχρέωση του πελάτη είτε είναι πελάτης λιανικής είτε πελάτης χονδρικής. Το κατάστημα μας δεν συνεργάζεται με τα εκάστοτε τελωνεία, τα οποία είναι δημόσια υπηρεσία.

Σας συνιστούμε να έρθετε σε επικοινωνία με τα τελωνεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ώστε να γνωρίζετε με ακρίβεια τον χρόνο που θα χρειαστεί για την εισαγωγή της παραγγελίας σας.