Πολιτικη Αλλαγων - Επιστροφων

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνο κατά το πρώτο 24ωρο μετά την καταχώρηση της παραγγελίας και μόνο εάν η παραγγελία δεν έχει σταλεί από εμάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει σταλεί ΔΕΝ μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελίας.

Επιστροφές μπορούν να γίνουν έως και 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και μόνο σε περίπτωση φθοράς του προιόντος ή λάθους.

Πριν την επιστροφή, θα πρέπει να σταλθεί email στο info@lovetinypaws.com όπου θα αναφέρεται ο αριθμός της παραγγελίας σας αλλά και λόγος για τον οποίο ζητείται η επιστροφή της παραγγελίας. Μετά την έγκριση της επιστροφής σας, θα πρέπει να μας στείλετε το δέμα με courier μαζί με την απόδειξη λιανικής αγοράς.

Τα προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μέσα στην συσκευασία τους. Τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Σε περίπτωση άρνησης ή μη παραλάβης παραγγελίας με αντικαταβολή η οποία περιλαμβάνει προσωποποιημένα προιόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί για τον συγκεκριμένο πελάτη και δεν μπορούν αν ξαναχρησιμοποιηθούν (πχ. Πορτρέτα Κατοικιδίου, κολλάρα και περιλαίμια με το όνομα του κατοικιδίου κλπ) ο πελάτης θα πρέπει να καταβάλλει το συνολικό ποσό της παραγγελίας με τραπεζική μεταφορά στην εταιρεία μας. Σε περίπτωση άρνησης του πελάτη, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται παντώς νομίμου δικαιώματός της.