Πολιτικη Αλλαγων - Επιστροφων

Μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα μια επιστροφή. Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση (παραγγελία), εντός 14 ημερών από την παράδοση των ειδών και να μας επιστρέψετε όλα τα είδη της παραγγελίας, με δικά σας έξοδα, εντός 14 ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε (μέσω email, τηλεφώνουκ.λ.π ή δελτίου επιστροφής). Παρακαλούμε διατηρείστε την απόδειξη επιστροφής.

Εμείς, εντός 14 ημερών από τότε που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα  που λάβαμε με πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας, αν την χρησιμοποιήσατε, ή με κατάθεση στον λογαριασμό σας (θα πρέπει να μας δώσετε το IBAN με email στο hellotinypaws@yahoo.com). Δικαιούμαστε να παρακρατήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρι να παραλάβουμε τα είδη ή να λάβουμε απόδειξη της επιστροφής αυτών (όποιο συμβεί πρώτο). Φέρετε ευθύνη για μείωση της αξίας των ειδών λόγω χειρισμού μη απαραίτητου για τη δοκιμή τους. Το αγαθό πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε, εντός 14 ημερών από την παράδοση των ειδών, να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε είδος της παραγγελίας με άλλο.

Στείλτε την επιστροφή σας προς:

Tiny Paws – ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΜΑΤΩΝ LOGISTICS PLUS Δ. Σολωμού 56 14234 Νέα Ιωνία.

Παρακαλούμε εσωκλείστε στο δέμα το  δελτίο υπαναχώρησης  ή σημείωμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την παραγγελία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και οδηγίες για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση με άλλο είδος.

Εύκολος τρόπος επιστροφής: Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να παραδώσετε τα επιστρεφόμενα είδη στο πλησιέστερο κατάστημα ACS COURIER. Για την εξυπηρέτηση   σας, είναι απαραίτητο να εσωκλείετε στο επιστρεφόμενο δέμα συμπληρωμένη τη Δήλωση  Υπαναχώρησης – κατεβάστε την εδώ: ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ